Un Teatru De Război Absolut

21.04.2020

Războiul este un haos. Războiul este un haos foarte bine organizat. Un fenomen care aparţine umanității din Antichitate și până în prezent, războiul poate fi considerat ca fiind arta de a impune adversarului voinţa proprie prin toate mijloacele posibile-accesibile, angajamentul militar într-un teatru de operaţii fiind ultima dintre opţiuni! Un război al conceptelor şi teoriilor a existat dintotdeauna, de fapt. Aceasta înseamnă că, înainte de a fi declanşat şi efectuat războiul este gândit; războiul este modelat!


În cel de al doilea caz, soluţia ieşirii dintr-un blocaj strategic o reprezintă confruntarea militară directă într-un teatru de război, scopul politic neputînd a fi identificat cu ușurință și precizie, în primă instanță, obiectivul fiind nimicirea adversarului într-un mod cât se poate de clar, brutal, violent. Războaiele obişnuite, de tipul armată contra armată, pot fi categorisite în: a) războaie antice; b) războaie clasice; c) războaie moderne; d) războaie post-moderne.


Societatea umană s-a confruntat și se confruntă, în continuare, cu următoarele tipuri de război: a) războiul biologic, b) războiul chimic, c) războiul nuclear, d) războiul psihologic, e) războiul economic, f) războiul informațional-digital. Foarte pe scurt, războiul biologic reprezintă folosirea toxinelor sau agenților infecțioși precum bacterii, viruși, fungi etc. ca armă, cu intenția de a ucide oameni, animale, sau plante.


Exemple: a) otrăvirea fântânilor, folosirea vaselor de lut pline cu scorpioni, în Antichitate; b) catapultarea animalelor descompuse, a cadavrelor, a bălegarului, în Evul Mediu; c) variola din 1763-1766; d) epidemia de ciumă bubonică, Marsillia, 1720; d) pandemia de holera, Asia, 1820; e) gripa spaniolă, 1920; f) coronavirus, China, 2020.


Între timp, s-a descoperit că, epidemia de Coronavirus este cauzată de vaccinare și 5 G. În China toată lumea este obligată să se vaccineze începând cu 1 decembrie 2019 (a se vedea, experimentele de la Fundația Bill Gates). De asemenea, e bine de știut faptul că, evenimentele majore precum acestea sunt mereu anunțate prin filme, cărți, muzică s.a.m.d. Autorul Dean Koontz a "prezis" focarul de coronavirus în thrillerul său din 1981, "Ochii întunericului". În romanul său, virusul este numit "arma perfectă" pentru că afectează doar oamenii.


La categoria arme chimice facem cunoștință cu:
a) VX- Acest gaz face parte din categoria agenţilor organosforici şi este clasificat drept un agent care afectează sistemul nervos, prin blocarea transmiterii impulsurilor nervoase.
b) Gazul Sarin. Sarinul este un gaz sarin volatil și toxic. O singură picătură este necesară pentru a ucide instant un adult.
c) Gazul Muştar. Acesta este cunoscut și sub numele de gaz muştar din sulf. Are miros de putregai şi usturoi și acţionează asupra ochilor, tractului respirator, și a pielii, ca element iritant, după care ca otravă pentru celule organismului uman.
d) Clorul. Acesta a fost folosit pe scară largă de oamenii regimului Assad în timpul conflictului sirian, pentru rolul său iritant asupra căilor respiratorii.


Extinderea teatrelor de operaţii şi într-un spaţiu virtual reprezintă un proces complicat, dar care se realizează cu brio. El reprezintă un tip de confruntare, cu noi caracteristici precum: continuitatea, flexibilitatea, omniprezenţa, surprinderea și globalitatea. Agresorii principali sunt consideraţi a fi companiile transnaţionale, băncile internaţionale, organizaţiile de securitate precum NATO, ONU, OSCE. Scopul acestui război este realizarea unei noi ordini mondiale, iar mijloacele sunt, înainte de toate, tehnologiile cele mai moderne, informaţia şi reţeaua.


De exemplu, în România se încearcă a se implementa un stat polițienesc sub egida unei democrații, cu ajutorul acestor tehnologii. Avem tot ce ne trebuie: fiecare oraș (district) este echipat cu sute-mii de camere de supraveghere, în Iași fiind peste 889 astfel de echipamente; avem un motiv de vaccinare obligatorie: corona virus; avem cuptorul cu radiații 5G; se pregătesc buletinele biometrice; urmează cipurile. Războiul economic e deja aici.


Bineînțeles că, există și aparente avantaje ale acestor chestiuni: mai puține posibile crime, violuri, hoții; reducerea aparentă a unor costuri din bugetul statului pentru hârțogăraie; aparenta protecție a mediului; eficientizarea timpului de lucru; noi job-uri pentru cei care vor fi la butoane ș.a.m.d.


Revenind la cip-uri, miliardarul evreu Elon Musk, de pildă, ne promite că, anul acesta va introduce cipul neuronal în primul om. Anul trecut, Neuralink Musk a introdus un microcip special și electrozi din fibre flexibile, care ar trebui să permită creierului uman să se conecteze la computere sau mașini, cu scopul de a compensa secțiuni întregi ale creierului pierdute din cauza unui accident vascular cerebral, a unui accident sau a unei boli congenitale.


Războiul psihologic reprezintă metodele folosite și acțiunile întreprinse spre influențarea comportamentului și atitudinii combative a forțelor armate adverse și opiniei publice străine. Scopul este de a induce confuzii sau pentru a consolida atitudini și comportamente favorabile. Combinat cu războiul biologic și cu cel economic (scăderea bursei, panica, închiderea instituțiilor publice, panica, colaps economic, înfometarea populației, panica, resetarea economică), acestea reprezintă un război total, un genocid, sau o resetare cum o mai numesc dirijorii.


El induce o stare de tensiune, de hărțuială nervoasă, psihică, inițiată și e întreținută cu scopul de a zdruncina moralul forțelor adverse și de a demoraliza populația. Un exemplu de război psihologic pe care îl putem întâlni și în zilele noastre este violul folosit ca armă de război în Romania, India, Africa, sau chiar avortul. Avem peste 22-24 de milioane de avorturi înregistrate în Romania, de la așa-numita Revoluție până în 2008.


Astfel, "războiul psihologic devine forma inteligentă, superioară și ultimă de război, la fel de periculoasă ca și războiul nuclear sau clasic. Dincolo de un război psihologic generalizat nu mai e nimic omenesc, nu mai există viață omenească normală".


Așadar, oare care este prețul pe care îl plătim și îl vom plăti?! Aceasta este adevărata întrebare, adevărata problemă. Cum vom plăti noi când, cât de curând, totul va fi ultra-tehnologizat(...) La locul de muncă plătim cu timpul nostru din viață, în relații plătim cu sentimente, cu inima, la școală plătim cu mintea, fiindcă ne lăsăm mintea modelată de profesorii noștri fie că vrem sau nu vrem, fie de conștientizăm sau nu. Aici, oare, cu ce vom plăti? Sper că, nu cu ultimul gram de libertate ori cu sufletul.


Să nu uităm totuși că, astfel s-a reușit ca, populația Chinei să fie ținută sub un control total și același lucru se dorește acum de la celelalte popoare, ultimul stadiul pentru fiecare dintre noi, indiferent că suntem români, suedezi, chinezi, americani, fiind anihilarea puterii de decizie prin setarea calculatorului central, a centrului (suprem) de comandă.


Oare prin puterea credinței, a rugăciunii, a curajului, printr-o mai bună informare și organizare, prin dobândirea și cultivarea discernământului, vom putea activa un scut protector și să ieșim, astfel, odată pentru totdeauna din acest program?! Iată, de ce atât de important să nu uităm de, Marele nostru Creator, de Atotputernicul! Nihil Sine Deo!! Noapte Liniștită, oameni buni și dragi... 🤗🥰🌹


Unele informații sunt extrase din lucrarea Război şi Cunoaştere, scrisă de dr.prof.Gheorghe Văduva. Articolul se poate găsi și pe contul personal de Facebook, mai exact: aici .