The Fruits of Prayer

12.02.2020

Dacă apocalipsa ar fi un program, eu una aș prefera să evadez din jocul acesta, nu din lipsa vitejiei, ci dintr-o prea mare și multă dragoste faţă de iubire; căci iată cât de multe și frumoase s-au realizat de fapt cu, din, prin, și în numele iubirii!
Oare cum să nu vrei să îţi lași inima și mintea pradă iubirii?! Oare nu atunci ne vom putea bucura de liniște, de pace, de claritate, de discernământ?!


Și, apoi, vom vedea că lumea lor e o lume mult prea mică, prea închisă, întunecată, mult prea strâmtă, rece și limitată, pentru puterea creaţiei ce zace în cei care poartă cu ei semnele iubirii! Și nu zic acestea de pe o poziţie trufașă, ci pur și simplu înţeleg că atâtea câte putem picta cu ochiul trist și singuratic a lui Dajjal, mult mai multe și frumoase putem picta cu ochii plini de iubire; putem picta o constelaţie de iubire...


Mult prea mult am dat noi, omenirea, cezarului ce este al cezarului, și prea puţin ne-am îndreptat privirile spre darurile Creatorului Absolut, spre Tezaurul Iubirii! De aceea, am obosit... Dar, încă, nu am pierdut!  Dar cine este Dajjal, vă veți întreba! Al Masih ad-Dajjal aka Antihristul. 🙂🙃


Masih ad-Dajjal, arabă: المسيح الدجّال‎ al-Masīḥ ad-Daǧǧāl, tradus ca "falsul Messia", este un personaj demonic în escatologia islamică. El ar urma să apară și să pretindă că, este Masih (adică Messia) la un moment dat, în viitor, înainte de Yawm al-Qiyamah (Ziua Judecății). Este o figură direct comparabilă cu Antihrist și cu Armilus din escatologia creștină, respectiv iudaică.


Dajjal, adică "Înșelătorul", tradus din limba arabă, este un tip foarte carismatic, sexy, inteligent, abil, frumos, foarte atrăgător! Adesea portretizat cu un ochi problematic, simbol pentru deception era, acesta are cei mai mulți susținători printre evrei, în special printre cei masoni- așa numita elită a Noii Ordini Mondiale, el putând să execute minuni, cum ar fi: vindecarea bolnavilor, vindecarea animalelor, purificarea apelor, ori chiar să oprească mișcarea soarelui.


Natura nașterii sale pare a fi ambiguă în tradiția islamică, el fiind identificat ca un demon (shaytan) sub formă umană, care poate încheia ultima restare a omenirii, tregînd după sine toate cele întunecate ale omenirii și oamenii care l-au slujit.
Potrivit Hadith, printre semnele existenței lui Antihrist se enumeră următoarele: 

a) oamenii se roagă omului, ci nu Creatorului(...) adică, mândria triumfă în fața smerenie și a bunăvoinței, aceștia ipotecându-și sufletele pentru bunuri materiale; b) falsitatea devine o virtute, iar bunul simt și frumosul sunt puse la zid; c) o sumedenie de religii mai vechi sau mai noi înfloresc(...) adică ecumenismul, sincretismul religios, new age; d) plăgile și războiele se accelerează(...) a se vedea tot ce s-a întâmplat de la începutul anului 2020.


Unde este acest tip super carismatic, după care s-a și făcut un serial pe Netflix (Messiah) recent?! Conform profețiilor musulmane și creștine ar fi la Ierusalim, unde se (re)construiește de zor-nevoie templul nou. De ce acolo?! Pentru că acolo era dublura (doppelganger) lui, Iisus Hristos. Câți ani ar avea el acum? 30+. De ce?! Pentru că aceasta este vârsta la care poate fi un tip foarte atrăgător, iubit de atât de mulți oameni, înscăunat la vârsta de maturitate spirituală a lui Isa (Iisus). De ce?! De ce toate acestea?!


Părerea mea este că, totul e un program pe care oamenii, lideri de state sau nu, au ales să îl urmeze cu o reală acuratețe- strictețe, iar singura modalitate de a evada din acest program este ca noi, cei câți și care om fi, să rămânem cât putem noi de buni, orice ar fi. Pacea, Harul, și Înțelepciunea Domnului nostru Iisus, a Creatorului, a Sfântului Duh, să fie cu noi cu toți! Amin. 🤗😊


PS: am încercat să traduc cât de bine am putut anumite informații din tradiția islamică. Dacă sunteți interesați să faceți câteva comparații, vă las un link ajutător aici. PS2: vă rog tratați ca atare conținutul. Nu recomand islamul, ci doar vă prezint o paralelă pe care am observat-o în urmă cu ceva ani. Articolul se poate găsi și pe contul personal de Facebook, mai exact: aici  și aici