Human as an Embodied Spirit

26.02.2022

În ziua de azi a spune, cu bucurie, că ești român pare un lucru ciudat, bizar, demodat. Iată, totuși, tot românul așa micuț, pricăjit, prăpădit, cum îl consideră unii, a ajutat atât ucraineanul, rusul, americanul, neamțul ș.a. la vreme de război. 

În mai puțin de 24 de ore o întreagă națiune s-a mobilizat să ajute Ucraina. #freeukraine au strigat românii. Oameni buni, darnici, milostivi, din puținul lor sunt gata să ofere o masă caldă, un pat bun, o casă întreagă. Românul închide ochii, uită, iartă! Asaltați de conducători trădători, de facturi uriașe, unii cuprinși de foamete la propriu, așa micuți, pricăjiți, prostuți, naivi, unii cu simpatii vădite către Vest alții, din contra, văzând o salvare în Est, românul se găsește acum într-un nou punct cheie pe hartă. Oare, ce o să facă? Românul face ce știe el mai bine să facă: să ajute! Și pentru că românul nu va avea ajutor din partea celuilalt, la vreme de război doar Bunul Dumnezeu, văzând gingășia și inocența românului, se va milostivi de el, se va uita zâmbind la naivitatea sa, și îl va salva! Oare ce o să facă Dumnezeu în țara aceasta? Vom vedea. 

Până una alta, să dăm slavă Bunului Dumnezeu căci ne-a protejat, din nou,  țara! În ziua de azi parcă nu ai voie să îți iubești credința, patria, poporul! Parcă e un păcat să fii patriot! "Eu sunt român de meserie", ne zicea cândva marele Petre Țuțea. Tu ce ești om drag, blând, și bun?! Bunul Dumnezeu să fie cu noi cu toți, cu tot neamul omenesc, să ne mai dea zile de mântuire! Să nu uităm de afacerile murdare ale conducătorilor, cum își vând țările bucată cu bucată, cum mențin popoarele lor într-o stare de criză perpetuă, visare, haos, iluzie.


Continuarea pe Facebook. #newpost #politics #europeanparliament