Aғᴀʀᴀ̆ ᴇ ʀᴀ̆ᴢʙᴏɪ, Îɴ ɪɴɪᴍᴀ ᴍᴇᴀ ᴘᴀᴄᴇ!

20.04.2022


Aғᴀʀᴀ̆ ᴇ ʀᴀ̆ᴢʙᴏɪ, Îɴ ɪɴɪᴍᴀ ᴍᴇᴀ ᴘᴀᴄᴇ!

Cred în mine și în spiritul meu cel înalt, creator, în cursul firesc al apei, al naturii, al vieții, căci toate sunt de la Dumnezeu. Îmi hrănesc inima cu energie pură, limpede, curată, cristalină, de pace, de armonie și bucurie, și nu las nebunia lumii să tulbure lăcașul acesta al sufletului meu. 

𝑀𝑖𝑛𝑢𝑛𝑎𝑡: 𝑎 𝑣𝑒𝑛𝑖𝑡 𝑝𝑟𝑖𝑚𝑎̆𝑣𝑎𝑟𝑎!

Sunt sigură! Tot ceea ce se întâmplă, sub o formă sau alta, este spre binele nostru. La început a fost pandemia, apoi războiul, acum urmează altceva. Indiferent de ce va urma, știu, cunosc, înțeleg că toate sunt îngăduite de Bunul Dumnezeu.

Am încredere în intuiția mea care este de la Dumnezeu. Intuiția este o formă autentică de comunicare cu divinitatea. Mult zgomot pentru nimic! Multă ceartă în lumea aceasta. Sunt un om liniștit. Totul va fi bine pentru mine și pentru tine, pentru omenire.

Să se dezbrace omul de păcatul cumplit al mândriei și totul va fi bine. Să poarte haina mântuirii, a iubirii, și astfel se va găsi pe calea ascensiunii spre Dumnezeu. Prin însăși dragostea pentru viață, prin recunoștința de a fi aici și acum, pentru toate câte or mai fi, să fim recunoscători Bunului Dumnezeu, oameni dragi și buni!


𝘚𝘵𝘰𝘱: 𝘴-𝘢 𝘢𝘴̗𝘦𝘻𝘢𝘵 𝘢𝘭𝘣𝘪𝘯𝘢

𝘴̗𝘪'𝘶𝘯 𝘧𝘭𝘶𝘵𝘶𝘳𝘦 𝘵𝘳𝘦𝘮𝘶𝘳𝘢̆ 𝘪̂𝘯 𝘥𝘢𝘯𝘴 𝘥𝘰𝘮𝘯𝘦𝘴𝘤

𝘴̗𝘪 𝘱𝘳𝘪𝘷𝘪𝘨𝘩𝘦𝘵𝘰𝘢𝘳𝘦𝘢

𝘤𝘢̂𝘯𝘵𝘢̆ 𝘮𝘢𝘳𝘦𝘢, 𝘤𝘦𝘳𝘶𝘭, 𝘭𝘶𝘯𝘢 -

𝘶𝘯 𝘱𝘰𝘦𝘮 𝘥𝘦 𝘪𝘶𝘣𝘪𝘳𝘦 𝘢𝘭𝘦𝘴.


Eu una am renunțat la asta, la a demonstra ceva. Acum caut doar să fiu. Să fim asemenea acestei flori care se lasă mângâiată de adierea lină a vântului, să ne așezăm încet, frumos, agale, cuminte în mâna Sa, în lumina lui Dumnezeu.

S-a așezat soarele în inima mea!

 

NICOLL-HELLEN Meditație. Manifest de iubire 4. 03. 2022 , 23:03


Cuvinte cheie: meditație, manifest, politică

Categorie: eseu filozofic, literar, motivațional