Humans - Conscious Beings

30.09.2019

De ce Iubirea este Totul? De ce Iubirea este Combustibilul Creației, este Izvor Nesecat și Forța Supremă, în același timp?! Recapitulare. Creația. Partea III-a


La începutul acestui blog spusesem că, îmi doresc ca oamenii să conștientizeze aplicabilitatea filozofiei în cotidianul lor, indiferent că vorbim despre viața de familie, despre societate, ori despre educație și carieră. Așadar, în primă instanță am analizat relația dintre creație și creatorul ei, pentru a avea o viziune cât mai realistă și corectă asupra acestui univers și cum funcționează el de fapt și de drept, lucru ce ne poate servi ulterior în conturarea misiunii individuale pe această planetă și nu numai; ca de pildă în conturarea traseului nostru profesional.


Deci, conform postărilor de până acum, creatorul nostru și al tuturor celor văzute și nevăzute de ochiul și mintea umană, altfel spus perceput în funcție de frecvența de pe care operăm într-o anumită perioadă a vieții, ne-a oferit pe lângă toate cele trebuincioase și darul liberului arbitru; dar care se poate traduce, din punctul meu de vedere, prin darul de a crea. Mai exact, un exemplu ar fi cel al unui pictor care decide să creeze o adevărată operă de artă pe care să o lase moștenire umanității ori putem imortaliza momentul în care cineva scrie o carte cu titlul How To Live Intentionally.


Toate aceste tipuri de creații, cele enumerate mai sus adică, ele însele sunt vii fiindcă ele poartă amprenta energetică a creatorilor lor. Însă, poate cel minunat fel de a ne exprima această putere de care dispunem este aceea de a procrea, de a deveni mamă; acesta este un dar desemnat exclusiv nouă doamnelor, dar pe care îl îngropăm avortând câte un prunc azi-mâine fie la presiunea iubitului fie la presiunea mamei. Astfel de lucruri demonstrează că, societatea de astăzi se află într-un plin proces de decandență, de pervertire a conceptului de iubire prin intermediul prietenului tuturor, a pornhub-ului, și a altor instrumentele aferente media, la care se adaugă sistemul educațional care a fost pus la pământ și, apoi, transformat într-o unealtă de propagandă politică.


Fapt pentru care în alte articole am analizat ignoranța și invidia în contrast cu recunoștința și compasiunea, atrăgând atenția asupra unei anumite idei, anume că prin munca corectă, cinstită, la harismele noastre ne exprimăm de fapt re-cunoștința, adică oferim recunoașterea Bunului Dumnezeu pentru abundența și pentru prosperitatea din viețile noastre- ci nu altfel, adică nu prin șiretlicuri. Însă, pentru a putea ajunge la această etapă frumoasă a evoluţiei noastre din prisma unor fiinţe raţionale, care putem fi dacă ne dorim cu adevărat, este nevoie să eliminăm din setările subconștientului nostru invidia; căci invidia ne conduce spre un stil de viață haotic; fiindcă invidia ne conduce la job-ul omului mediocru: bârfa.


Iată, deci, de ce este bine să ne ancorăm pe frecvențe de iubire: deoarece pizma, judecata, cleveteala și, în ultimă fază, trădarea, ne coboară din înaltul potențialului nostru creator; asemeni îngerilor întunecați. Drept urmare, vă invit să vă distanţaţi de astfel de medii imediat ce aţi identificat că, acea povestioară a colegului/colegei de birou nu e doar o simplă povestioară, ci e de fapt o hulă; cel puţin până când persoanele implicate ies din respectivul lor pattern! Astfel, noi devenim oameni și corecţi și productivi- odată datorită faptului că, nu încurajăm asemenea atitudini angajându-ne în asemenea spectacole, dar și fiindcă utilizăm timpul nostru în mod eficient.


Pacea și Înţelepciunea Creatorului Nostru să fie cu noi cu toţi. 💖💖💖  

Articolul se poate găsi și pe contul personal de Facebook, mai exact: aici