Your Relationship with God

01.01.2020

Iată că, dintr-o necesitate, suntem nevoiți să deschidem anul 2020 cu maxima aceasta: Nenoroc(irile) de pe această planetă, din această ţară, din casele românilor, se întâmplă pentru că oamenii, unii nu toţi desigur, s-au îndepărtat deosebit de mult de Dumnezeu, de Creatorul Lor.


Și voi repeta acest lucru cât voi fi pe aici, anume că, nu Dumnezeu ne bles(teamă), nu Dumnezeu ne nefericește, ne osîndește, ci noi ne nenorocim îndepărtându-ne de sub pronia dînsului prin gândirea, atitudinea, faptele noastre, prin necredinţa noastră. Nu Dumnezeu se îndepãrteazã de noi, ci noi ne îndepãrtãm de Domnul. Nu îngerul pãzitor pleacã de lângã noi, ci noi ne sustragem de sub protecţia acestuia. 


Dacă puterea credinţei noastre în Creatorul tuturor celor ce sunt, există, au fost și vor mai exista, ar fi cu adevărat mare, cum și cât trebuie, noi le-am putea teleporta pe Alexandra și Luiza acasă la părinţii lor, împreună cu familiile acestora bineînţeles, prin intermediul rugăciunii, fără dar și fără poate; doar ca un mic exemplu.


Știu că ceea ce am afirmat pare a fi de domeniul SF, însă pentru mine una mai SF este ce se întâmplă la ora actuală în ţara aceasta și nu doar aici, oamenii cu duhul acesta lumesc învinuidu-l pe Dumnezeu, de parcă Dumnezeu ne-ar fi spus: "Votaţi, copiii mei! Votaţi cu proștii, corupţii, trântorii, cu toţi psihopaţii și imoralii, cu insensibilii acestei lumi."


Nici gând de așa ceva; Dumnezeu ne-a oferit liberul arbitru pe care, se pare că, noi nu știm încă cum, când, cât anume să îl folosim. O fi și aici o artă, deci: arta alegerii. Să facem, așadar, alegeri cât mai înţelepte, mai bune, și care să aibe un impact cât mai frumos, mai pozitiv, mai plăcut, atât asupra noastră cât și a celor din jur. 🙏😊


Articolul se poate găsi și pe contul personal de Facebook, mai exact: aici.