Capitolul 2. Jurnalul lui David

Fragmente din Jurnalul lui DavidIntră și tu în viața palpitantă a lui David: o flacără vie, un veșnic călător creat din prafuri de stele. Un tânăr cu o minte ageră, ascuțită, care încearcă să deslușească tainele existenței umane; cum ar fi: Unde începe și unde se oprește viața? Care este diferența dintre lumină și întuneric?! 

David este tânărul care a ales să vadă dincolo de ceea ce îi prezintă societatea, privind anomaliile acesteia ca pe niște provocări, considerând că doar cei cu o gândire sănătoasă și cu o inimă curată pot birui!


Perspective

04.03.2018

În acest tip de articole vă voi prezenta câteva informații din carte, cum ar fi simbolistica, numerologia și elementele de prozodie, pentru a vă putea forma o viziune referitoare la cursul călătoriei inițiatice prin care trece fiecare personaj și la ce s-ar putea întâmpla la nivel colectiv.

David, așa cum îl găsim noi la începutul jurnalului său, este un bărbat impozant. El este acest Platon al vremurilor noastre, dacă am putea spune; un adevărat filosof care nu doar că are întrebările deștepte dar are și răspunsurile pertinente.