Capitolul1.

Jurnalul Anei

Fragmente din Jurnalul AneiDescoperă și tu povestea de maturizare a Anei: o tânără care reușește să iasă din zona de confort, să își domine fricile, să părăsească gândurile suicidale și pe cele de răzbunare. Deși pare destul de diferită față de Aurora, cea care se află mai mereu într-o căutare a sinelui, a divinității, a Universului, ceva le unește; și nu! nu este David.

Privind lucrurile în ansamblul lor, depistăm că apariția lui David în viețile celor două domnișoare este de fapt un efect, pe când temerile, respectiv iluziile, reprezintă punctul lor de întâlnire; reprezintă asemănările dintre cele două caractere... caractere ce se dovedesc a fi oglinzi una pentru cealaltă într-o oarecare măsură.


Perspective

04.03.2018

În acest tip de articole vă voi prezenta câteva informații din carte, cum ar fi simbolistica, numerologia și elementele de prozodie, pentru a vă putea forma o viziune referitoare la cursul călătoriei inițiatice prin care trece fiecare personaj cât și ce s-ar putea întâmpla la nivel colectiv.

Povestea Anei

04.12.2017

Personajul Ana este prototipul acelei adolescente care, până într-un anume punct, a dus o viață de huzur, am putea spune (... ) razele soarelui pictându-i zâmbete în sufletu-i zglobiu, curcubeul jucându-se sprinten prin păru-i ca spicele de grâu și luna mângâindu-i ochii ca cerul azuriu; bucurându-se de lecțiile alerte de vioară de după-amiază și...