My Second Blog 

A beautiful-warm place about Self-Help like: Organization and Time Management, Productivity Game, Motivational Life Hacks, Financial Planning; about Healthy Eating, Skin Care Products, and Sustainable Living. 


God Loves You

30.07.2019

Având în vedere faptul că la început am abordat tema Dumnezeu și universul, apoi în cel de-al doilea articol am discutat despre Dumnezeu și natură, bineînţeles că, acum urmează să trecem în revistă tema Dumnezeu și Omul; omul fiind (făcând) parte din această comuniune splendidă.

Dacă în primul articol am punctat câteva dintre caracteristicile creatorului nostru, îndeosebi cele puse în legătură cu crearea universului, astăzi vom analiza alte însușiri ale sale, după cum urmează:

A se pune sau a nu se pune egal între Dumnezeu şi Univers?! Ei bine, din punctul meu de vedere, Dumnezeu nu este universul în sine, ci universul este parte din Dumnezeu. Adică, universul atât cel fizic-material cât şi cel intangibil-energetic este o creaţie de a Creatorului Suprem. Mai exact, universul este de fapt un mecanism prin intermediul...