My Second Blog 

A beautiful-warm place about Self-Help like Organization and Time Management, Productivity, Motivational Life Hacks, Financial Planning, about Healthy Eating, Skin Care Products, and Sustainable Living, all based through the Bible.


După cum bine știți în articolele anterioare, articole premergătoare acestei serii noi din cel de al doilea blog deschis pe acest site, am discutat despre Dumnezeu, despre Creație, Creator și Co-Creatori, și despre lumea în care trăim, într-o manieră spirituală, creștină pot spune, deoarece toate aceste lucruri constituie de fapt și de drept baza...

Dumnezeu nu pedepsește, nu blesteamă, nu abandonează- noi le facem de fapt pe toate acestea.

God Loves You

06.07.2019


Ce înseamnă a fi în comuniune?! Din punctul meu de vedere, pentru a putea pătrunde tainele acestui aspect al vieții și naturii umane este nevoie să analizăm lucrurile atât din perspectiva relației omului cu Dumnezeu, a relației cu el însuși, cât și relația sa cu cei din jur (familia, școala, locul de muncă, comunitatea, țara, umanitatea).

În fiecare dimineață să ne trezim zâmbind, pe cântul păsărelelor, mulțumind pentru că existăm, deschizând ferestrele inimilor noastre și mirosind acel aer proaspăt, atât de curat, care ne îmbie mintea la lucruri dintre cele mai bune; să ne încălzim sufletele în fața soarelui și a luminii sale, blânde-rafinate, cu ale sale raze nemuritoare care nu...

A se pune sau a nu se pune egal între Dumnezeu şi Univers?! Părerea mea: Dumnezeu nu este Universul în sine, ci Universul este parte din Dumnezeu. Adică, Universul, atât cel fizic-material cât şi cel intangibil-spiritual-energetic, este o creaţie de a lui Dumnezeu-Creatorul.
Mai exact, universul este un mecanism prin intermediul căruia Dumnezeu îşi...