Capitolul III. Aurora

Fragmente

Singura datorie pe care o avem pe această lume e cea față de Dumnezeu. Această datorie constă în bucuria de a fi în armonie cu natura, cu timpul, cu oamenii, cu viața și cu moartea, cu însăși toată creația. 

Aceasta e unica datorie a omului pe acest pământsă alegi binele și să renunți la rău; să nu clevetești, minți, ucizi, defăimezi, nedreptățești pe cei din jurul tău. Să ierți, să asculți, să înțelegi, să îi ocrotești pe cei mici. Iar, mai presus de toate să nu renunți la visul tău! 

Să nu renunți la frumosul din tine, să nu te abandonezi. Să te porți cu mult curaj, cu demnitate, să fii dragoste, iar în puterea menirii tale să crezi. Aceasta e unica datorie a omului pe acest pământ: orice ar fi omul să rămână un om bun!— Metamorphosis Crossover


În acest tip de articole vă voi prezenta câteva informații din carte, cum ar fi simbolistica, numerologia și elementele de prozodie, pentru a vă putea forma o viziune referitoare la cursul călătoriei inițiatice prin care trece fiecare personaj și la ce s-ar putea întâmpla la nivel colectiv.