About site

Deschis publicului larg din data de 28 Noiembrie 2017, website-ul nicollhellen.com, se dorește a fi o platformă destinată iubitorilor de artă, de literatură și tot ce înglobează eleganța, rafinamentul, bunul gust și frumosul.

Site-ul este structurat pe trei planuri într-un mod cât se poate de bine organizat, astfel încât să reușească să faciliteze navigarea vizitatorilor; cele trei planuri fiind:


Dimensiunea Literară este acoperită de rubricile

Cărți: include fragmente din operele fondatoarei acestui site precum Ancestral și Metamorphosis.

1. "Ancestral" este un bildungsroman în versuri, cu o tentă de povestire în ramă, împărțit pe două volume, anume volumul 1: "Dincolo de timp" și volumul 2: "Labirintul Muzelor", care își propune să urmărească drama tânărului din secolului al XXI-lea, al generației anilor de după 1990, și cum reușește acesta să își metamorfozeze patimile în virtuți și vicisitudinile în succese, într-o lume care nu se arată deloc a-fi propice; o lume care face parte din acest puzzle nesfârșit numit el destin.

Practic, "Ancestral" este un roman de formare în versuri, așa cum este tradus din limba germană, a eroilor principali, în cazul de față, sub influența experienței directe; o primă variantă de acest tip de operă, adică de bildungsroman în versuri, întâlnind-o doar la Odiseea lui Homer, însă fără ca acesta să îi atribuie descrierea cu pricina.

2. "Metamorphosis" : este o culegere de aforisme în versuri, scrisă într-o notă optimistă, care urmărește să pătrundă tainele lumii acesteia și să motiveze cititorul.

Atenție: cărțile în format fizic vor fi disponibile curând.


Dimensiunea Artistică este acoperită de rubricile

1. Portofolio: în primul rând, include prezentări de fotografie, cu precădere pe tematică istorică și filozofică. Aceste proiecte sunt lansate în urma unor documentații minuțioase în vederea promovării valorilor de Bine, Adevăr, Noblețe, Echitate, cât și a valorilor culturale strămoșești. (cu predilecție a celor românești- această explicație este oferită celor, care se află pe versiunea în limba engleză a site-ului, adică pentru vizitatorii de alte naționalități)

2. Blog: include articole dedicate atât tinerelor doamne cât și tinerilor domni interesați de subiectul "o ținută corectă pentru teatru/operă/expoziții de artă etc", dar care sunt începători în acest sens; și rubrica artistul lunii. Rubrica artistul și/(sau) scriitorul lunii include la rândul ei promovarea tinerelor talente fie la început de drum, dar care muncesc cu adevărat pentru a deveni profesioniști, fie care au reușit să își construiască deja un oarecare renume; și care se încadrează în standardele deontologiei profesionale.

Atenție: Începând cu luna Iulie 2018, această secțiune va include și articole de self-help.

3. Evenimente: include promovarea de evenimente cultural-artistice, pentru început în zonele Iași și București, cum ar fi: spectacole de teatru, operă, balet, vernisaje și, nu în cele din urmă, lansări de carte. Aceste proiecte sunt adesea elaborate în urma unor colaborări cu centrele culturale din cele două orașe, în vederea trezirii și/(sau) dezvoltării interesului tinerilor pentru aceste sfere ale existenței lor, fără de care o societate la rândul ei nu ar putea progresa.


Parteneriate este acoperită de rubricile

1. Contact: include informații despre modalitățile prin care mă puteți contacta și adresele social media.

2. Despre mine: include informații generale privitoare la studii, premii, certificări ș.a.m.d.Acestea fiind spuse, vă urez un călduros bun venit și o ședere cât mai plăcută!

Cu drag,

Nicoll Hellen


Update: 27.06.2018