About me

Hei! Bun venit în universul meu colorat.

Dacă ar fi să mă descriu în trei cuvinte, primele lucruri care îmi vin chiar acum în minte sunt: viață, credință și constanță. Iar dacă ar fi să extrapolez cu încă trei cuvinte, aș spune: putere, optimism și perseverență. Și încă trei: litere, artă și libertate.

Dacă ar fi să mă descriu puțin mai detaliat aș spune...

Nume: Nicoll Hellen (exact așa scrie și în buletin)

Data nașterii: 21 Aprilie 1994, ora 22:30 (Taur cu ascendent în Scorpion)

Locul nașterii: București, România (dar cu sânge de moldoveancă, din Iași, 100%- oricum ar fi... important e că sunt om)

Domiciliul: momentan, based în Iași

Preocupări: scrisul, cititul, filosofatul; chestii de-astea de ale artiștilor și o pasiune arzătoare pentru comunicare și relații publice/internaționale, pentru branding, advertising și marketing, în speță online/social media marketing.  😍


Eu sunt tot ceea ce sunt...

Înflăcărată admiratoare a frumosului, ador să creez lucruri, stări, trăiri și emoții inedite, atât în mine cât și-n jurul meu; să las în urma mea mii de zâmbete și momente de bucurie; și, nu  în cele din urmă, să experimentez în profunzime laturile nebănuite ale existenței umane. Ador să fiu mereu într-o competiție cu mine însămi. ❤Rezumat

Personalitate

INFJs

Studii

Prezent: Comunicare și Relații Publice; Trecut: Relații Internaționale și Studii EuropeneOcupație

Prezent: (Freelance) Art Writer | Philosophical Romantic Writer

Trecut: Marketer- Int.MLM Leader

Hobby-uri

DIY-uri, Drumețiile, Gătitul, Lectura, Scrisul

Wish list: Echitație, Sporturi extremePremii

Prezent: GGA Director Romania ' Brand Ambassador Romania - LinkedIn

Trecut: locul I Simpozionul Național de Istorie

Proiecte umanitare

 Din punctul meu de vedere, faptele bune nu se trâmbițează (...) însă țin să vă spun că Da! se poate se coordonezi proiecte de amploare de la o vârstă relativ fragedă,  ca de pildă acesta. Totul ține de pasiune, voință, răbdare, multă muncă și perseverență; altfel spus, de statornicie + pe lângă tot ceea ce implică acestea, precum o intenție nobilă, creativitate, perspicacitate, intuiție, fler, ș.a.m.d.

PS: Coordonez acest proiect de voluntariat,  din domeniul Resurselor Umane, de circa 7 ani și Dispun de Certificat de Inspector Referent Resurse Umane.

Update: 27.06.2018